Blogglista.se

måndag 10 maj 2010

Mustaschkampen!

Under maj månad pågår mustaschkampen och självklart är man med. Det var jag även förra året och lyckades samla in 250 kr till cancerforskningen via min musch. I år hoppas jag på att slå det så ni som läser här får gärna gå in och skänka en slant.

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=3235




Ni ska få se ett smakprov på muschen och ska försöka ladda upp nya bilder då den växer kraftigt dagligen. Alex kan inte vara med tyvärr för hans skäggväxt tillåter inte mustasch. Finns ett par andra som kommit med ursäkter för att de inte kan delta. En klasskompis till exempel sa att han träffar faktiskt folk på dagarna. Vilken tur att inte jag gör det!

Ha de gött!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. En man i timmen drabbas!

    Vi skulle gärna komma i kontakt med dig. Har du någon mailadress vi kan nå dig på?

    Mvh Cancerfonden
    Zu-Yon Han
    zu-yon.han@cancerfonden.se

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tack ännu en gång för att du har uppmärksammat årets Mustaschkamp i din blogg. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor i kampen mot prostatacancer.

    Klockan 09.00 imorse utsågs Kennet Andersson till årets Mustaschmästare 2010. Då hade han samlat in 252 786 kronor! Vänligen se länken: http://blogg.cancerfonden.se/kennet-andersson-arets-mustaschmastare-2010/2010/05/.

    Tävlingen är avslutad, men det går att skänka pengar till mitten av juni.

    Hör gärna av er vid frågor och återigen tack!

    Vänligen,
    Zu-Yon Han

    SvaraRadera