Blogglista.se

tisdag 30 mars 2010

Ingen lugn och ro!

Dagens gåta var ju väldigt enkel men har inte fått in något svar än. En stad i Europa asså: Gott med cola!

Riktigt skönt att åka vagn in till skolan och åka förbi Avenyn. Se hur de arbetar med att få upp uteserveringarna. Ska bli gött och sitta ute i solen och ta en kall eller två. Kanske köra igång redan nu på torsdag när de öppnar. Skickar med en bild som visar hur trevligt och kul det kan vara på en uteservering!



Dags att sluta skriva och koncentrera sig på all sport man har att kolla på ikväll. Nu börjar Sävehof-Hammarby i handboll. Vi har samtidigt Linköping-Frölunda i en avgörande match i hockey. Om en timma börjar finalen i Mästarnas Mästare som man ska försöka se. Kvart i nio börjar Bayern München-Manchester United och Lyon-Bordeaux. Ska inte glömma Häcken-Trelleborg som de visar på en kanal också. Tyvärr har jag bara en TV så vet inte hur jag ska lösa det här.

Ni som ska spela eller vill ha tips så kan jag säga att Häcken fortsätter vinna(Rambergsvallen ser fantastisk ut). Man Utd får nog med sig ett kryss från Tyskland. Lyon vinner hemma. Frölunda åker ut. Sävehof vinner. Armand Kranjc vinner Mästarnas Mästare. Nu vet ni hur det ser ut i min spåkula i alla fall.

Bye bye!

3 kommentarer: